Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати м’ясні тефтелі з рисом у молочному соусі



Інгредієнти:
  • Фарш змішаний (свинина і курятина) - 600 г
  • Рис відварний - 1 ст.

  • Яйця - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1,5 шт.
  • Борошно для панірування
  • Олія для смаження
  • Сіль, перець чорний мелений.
Для соусу
  • Масло вершкове - 50 г
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Молоко - 1,5 ст.
  • Сіль, перець чорний мелений
  • Зелень петрушки і кропу - 2 ст. л. рубаної
  • Шматочок червоного перцю (за бажанням)
Дрібно нарізати цибулю й обсмажити на столовій ложці олії.

М'ясний фарш змішати з рисом, яйцем та обсмаженою цибулею. Посолити і поперчити, добре перемішати. З фаршу сформувати кульки-тефтельки. Обваляти їх у борошні.

Обсмажити тефтелі на олії й скласти у невелику каструльку.

Для соусу розтопити на сковороді масло, додати борошно та злегка обсмажити. Поступово, помішуючи, розвести молоком, посолити і поперчити. Тушкувати до потрібної густоти.

Додати зелень та нарізаний дрібними кубиками перець.

Залити тефтелі молочним соусом. Тушкувати 5-7 хвилин. Такі тефтелі з рисом гарно смакуватимуть із тушкованими овочами.

Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах