Останні новини
Як легко перейти на здорове харчування: поради дієтологаГороскоп на 19 березня: поставтеся відповідально до прийняття рішеньПостраждав через виборчий процес: на Прикарпатті побили агітатора одного з кандидатівБізнес-гороскоп на завтра, 19 березня, для всіх знаків зодіакуНа Одещині повісилася 8-річна дитинаЗ 21 березня буде обмежено рух транспортних засобів на вул. СічинськогоНа Львівщині близько 20 тисяч батьків відмовилися вакцинувати дітей від коруНа Львівщині внаслідок вогнепального поранення загинув прикордонникУ пункті пропуску "Шегині" затримали німця, який хотів вивезти старовинні монетиДе у Львові завтра не буде водиВ Україні побільшало шахрайських операцій із платіжними карткамиНа Львівщині за минулу добу спалахнули дві пожежі торфуНа Миколаївщині «дев’ятка» зіткнулась із вантажівкою (ФОТО)Патрульні спіймали зловмисників, які пограбували людей на площі РинокДе сьогодні у Львові не буде світлаСьогодні в Україні значно потеплішає, температура до +22°Плавання і хвороби серця: протипоказання та користьНа Чернігівщині чоловік намагався спалити дружину і її подругуУ горах Львівщини травмувався туристТиждень розпочнеться із сонця та впевненого "плюса": прогноз погоди на 18 березняПоліцейські Львівщини викрили зловмисників, які пограбували водія автобуса
Авторизація
Календар публікацій
«    Березень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Супрун порадила, як безпечно їсти солодощі



В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун надала поради для тих, хто не може відмовитися від солодкого, та запропонувала, зокрема, готувати власні десерти.

Про це Супрун написала у Facebook.

Очільниця МОЗ назвала «діабетом на тарілці» комбінації цукру, білого борошна, масла та транс-жирів, які додають в солодощі. За її словами, ці інгредієнти дослідники пов’язують з високими ризиками появи серцево-судинних хвороб, ожиріння, карієсу, хвороб печінки та деяких видів раку.

Супрун порадила любителям їсти солодке готувати власні десерти, завдяки чому можна вживати менше олії та цукру та додавати до свого продукту сухофрукти чи горіхи, які більш корисні за штучні підсолоджувачі.
Також вона рекомендує контролювати порції та кількість солодкого.

«Цей спосіб часто вартує великої кількості зусиль, адже здається важко дати спокій вже розпочатій пачці печива. Відберіть невелику кількість і перед тим, як почати їсти, просто відкладіть якомога далі всі залишки», — написала Супрун.

Вона стверджує, що найбезпечніший спосіб споживати солодке — це обирати більш корисні альтернативи, а саме, — чорний шоколад, горіхи, мед та сухофрукти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах