Останні новини
У Золочеві судитимуть 46-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні односельчанкиНа Львівщині через отруєння чадним газом 21-річна дівчина потрапила до лікарніНа Турківщині бус на смерть збив пішоходаПрогноз погоди на 16 жовтня: осіннє літо не збирається відступатиУ Львові рятувальники визволяли трьох людей із палаючої будівліЩо не варто їсти жінкам після 40 років: поради дієтологівВ Україні втретє за всю історію пацієнту встановили механічне серцеСкільки хліба можна їсти в день: відповідь дієтологівНазвано п'ять найнебезпечніших недорогих продуктівПогода на завтра: в Україні буде сонячно, місцями синоптики обіцяють літні +25°У Львові невідомий з ножем напав на 36-річну жінкуНа Львівщині суттєво подорожчали яйцяНа Івано-Франківщині мати зарізала свою новонароджену дитинуЛьвів’янка виборола «срібло» на Юнацьких Олімпійських іграхНа кордоні з Польщею прикордонники виявили у рейсовому автобусі майже 3 кг бурштинуСиноптик розповіла, коли в Україні розпочнеться похолоданняНа Львівщині внаслідок ДТП дві дитини потрапили до лікарніВчора на Львівщині сталось дві пожежі в екосистемахНа Львівщині не розминулися дві вантажівки: є загиблийНа Самбірщині в ДТП загинула жінкаНа Львівщині незадоволені пасажири перекривали рух електричці (ФОТО)
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Супрун порадила, як безпечно їсти солодощі



В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун надала поради для тих, хто не може відмовитися від солодкого, та запропонувала, зокрема, готувати власні десерти.

Про це Супрун написала у Facebook.

Очільниця МОЗ назвала «діабетом на тарілці» комбінації цукру, білого борошна, масла та транс-жирів, які додають в солодощі. За її словами, ці інгредієнти дослідники пов’язують з високими ризиками появи серцево-судинних хвороб, ожиріння, карієсу, хвороб печінки та деяких видів раку.

Супрун порадила любителям їсти солодке готувати власні десерти, завдяки чому можна вживати менше олії та цукру та додавати до свого продукту сухофрукти чи горіхи, які більш корисні за штучні підсолоджувачі.
Також вона рекомендує контролювати порції та кількість солодкого.

«Цей спосіб часто вартує великої кількості зусиль, адже здається важко дати спокій вже розпочатій пачці печива. Відберіть невелику кількість і перед тим, як почати їсти, просто відкладіть якомога далі всі залишки», — написала Супрун.

Вона стверджує, що найбезпечніший спосіб споживати солодке — це обирати більш корисні альтернативи, а саме, — чорний шоколад, горіхи, мед та сухофрукти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах