Останні новини
Дротовий телефон з листопада подорожчає на 17%Мешканці Львівщини заборгували за газ понад мільярд гривеньЗавтра в Україні буде дуже спекотно, на півдні температура підніметься до +37°На Миколаївщині поліцейські знайшли плантацію конопель вартістю 12 млнСупрун назвала "пігулку" від багатьох небезпечних хворобБезпечного куріння не існує: Супрун розвінчала міф про електронні сигаретиСьогодні в Україні буде спекотно і майже без опадівУ Сколівському районі вантажівка зіткнулась із туристичним автобусомРейсовий автобус із Закарпаття збив велосипедиста у Турці122 медзаклади Львівщини зареєструвалися у системі eHealthНа Львівщині грабіжник проковтнув золотий ланцюжокНа Львівщині чоловік намагався незаконно провезти через кордон шість об’єктивів за 6,6 мільйонаПоїли риби: у Харкові чоловік помер від ботулізму, його дружина у реанімаціїУ потязі Львів-Київ побилися пасажириУкраїнців закликають не їсти дикорослі гриби і не купувати їх на стихійних ринкахВнаслідок ДТП на Сколівщині загинув 41-річний чоловік (ФОТО)У львівській лікарні померла 4-річна дівчинка, яку вкусила зміяУ центрі Львова водій маршрутки насмерть збив 89-річного пенсіонераУ озері на Радехівщині втопився 37-річний чоловікНа трасі Львів – Рава-Руська вантажівка на смерть збила чоловікаУ Львові та області синоптики до кінця тижня прогнозують грози і град
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Супрун порадила, як безпечно їсти солодощі



В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун надала поради для тих, хто не може відмовитися від солодкого, та запропонувала, зокрема, готувати власні десерти.

Про це Супрун написала у Facebook.

Очільниця МОЗ назвала «діабетом на тарілці» комбінації цукру, білого борошна, масла та транс-жирів, які додають в солодощі. За її словами, ці інгредієнти дослідники пов’язують з високими ризиками появи серцево-судинних хвороб, ожиріння, карієсу, хвороб печінки та деяких видів раку.

Супрун порадила любителям їсти солодке готувати власні десерти, завдяки чому можна вживати менше олії та цукру та додавати до свого продукту сухофрукти чи горіхи, які більш корисні за штучні підсолоджувачі.
Також вона рекомендує контролювати порції та кількість солодкого.

«Цей спосіб часто вартує великої кількості зусиль, адже здається важко дати спокій вже розпочатій пачці печива. Відберіть невелику кількість і перед тим, як почати їсти, просто відкладіть якомога далі всі залишки», — написала Супрун.

Вона стверджує, що найбезпечніший спосіб споживати солодке — це обирати більш корисні альтернативи, а саме, — чорний шоколад, горіхи, мед та сухофрукти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах