Останні новини
Рада ввела штрафи за булінгУ Львові урочисто відкрили головну міську ялинкуВ Україні завтра буде холодно, місцями очікується до -14°Кабмін на 20% підвищив зарплати викладачамДФС розділили на дві службиЧерез зіткнення з автобусом з рейок зійшов трамвай. Електротранспорт курсує за зміненим маршрутомЗа рік у Львові чадним газом отруїлося 154 людини, з них 9 – загинулиЛьвівські медики прогнозують початок епідемії грипу на РіздвоУ Трускавці «Мерседес» зіткнувся з «Фольксвагеном»«Укрзалізниця» призначила на новорічно-різдвяні свята вже 23 додаткові потягиЗранку у Львові працювало 68 одиниць снігоприбиральної технікиУ Бориславі горів житловий будинокХронічна втома може вказувати на проблеми з імунітетомУ Карпатах оголошено штормове попередженняПонад 116 тис. мешканців Львівщини отримали компенсацію за зекономлені субсидіїЗавтра в Україні буде холодно, на заході пройде снігНа Львівщині під час полювання поранено 24-річного мисливцяВнаслідок ДТП у Пустомитах, що на Львівщині троє дітей отримали травмиНа Львівщині через отруєння чадним газом 23-річний чоловік потрапив до лікарніУ ДТП на трасі Львів – Самбір травмовано п’ятеро осібНа Львівщині внаслідок ДТП загинув 15-річний хлопець
Авторизація
Календар публікацій
«    Грудень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Супрун порадила, як безпечно їсти солодощі



В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун надала поради для тих, хто не може відмовитися від солодкого, та запропонувала, зокрема, готувати власні десерти.

Про це Супрун написала у Facebook.

Очільниця МОЗ назвала «діабетом на тарілці» комбінації цукру, білого борошна, масла та транс-жирів, які додають в солодощі. За її словами, ці інгредієнти дослідники пов’язують з високими ризиками появи серцево-судинних хвороб, ожиріння, карієсу, хвороб печінки та деяких видів раку.

Супрун порадила любителям їсти солодке готувати власні десерти, завдяки чому можна вживати менше олії та цукру та додавати до свого продукту сухофрукти чи горіхи, які більш корисні за штучні підсолоджувачі.
Також вона рекомендує контролювати порції та кількість солодкого.

«Цей спосіб часто вартує великої кількості зусиль, адже здається важко дати спокій вже розпочатій пачці печива. Відберіть невелику кількість і перед тим, як почати їсти, просто відкладіть якомога далі всі залишки», — написала Супрун.

Вона стверджує, що найбезпечніший спосіб споживати солодке — це обирати більш корисні альтернативи, а саме, — чорний шоколад, горіхи, мед та сухофрукти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах