Останні новини
В українців влітку двічі будуть довгі вихідні: коли й скільки будемо відпочиватиЧому маргарин у харчових продуктах може спричинити смерть: пояснення ВООЗЗа тиждень на кір захворіли майже 350 мешканців ЛьвівщиниВ Україні ввели нові правила виписки рецептів на ліки: що змінилосяУ Львові троє жінок у транспорті обікрали чоловіка на дві тисячі гривеньКуди літатиме новий український лоукостер SkyUp: назвали маршрутиСуд звільнив злочинну групу від покарання за незаконний видобуток гравію на ЛьвівщиніПрогноз погоди на 23 травня: на Заході знову дощі з грозамиНа Закарпатті горів приміський потягП'ятеро дітей отруїлися в дитсадку на ЛьвівщиніБлизько 150 машиністів «Львівської залізниці» оголосили безстроковий страйкУ центрі Львова від серцевого нападу помер 67-річний турист з ПольщіНа дорозі у Дрогобичі згорів самоскидНа Трійцю з Києва до Львова призначили додаткові потяги «Інтерсіті+»На Прикарпатті чоловік напав з ножем на двох хлопців за гучні нічні розмови на вулиціНа Львівщині засудили чоловіка, який розкопував могили та знімав з покійників золотоЧерез падіння дерева на трасу Львів-Городок травмувався водійУ річці на Львівщині потонув 63-річний чоловікПрикарпатець на переході збив 9-річного хлопчикаТрагедія в Дніпрі: маленька дитина випала з вікна, поки мати прибиралаНа Київщині через сурогатний алкоголь померло шестеро осіб, ще одна в лікарні
Авторизація
Календар публікацій
«    Травень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Часте споживання м'яса-гриль провокує серцево-судинні захворювання, - науковці



Часте вживання м'яса на грилі збільшує ризики серцевих захворювань.

Такого висновку дійшли американські науковці, йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

Вони дослідили понад 100 тисяч людей. Зокрема, протягом 16 років стежили за показниками їхнього здоров’я та порівняли зі змінами в дієті та способі життя. Результати їх шокували. Виявилося, люди, які їли м'ясо на грилі не менше трьох разів на тиждень, на 17% частіше страждали від підвищення артеріального тиску.

Результати дослідження підтверджує й експеримент. Ніби-то приготування м’яса за високої температури сприяє утворенню в ньому шкідливих речовин, які стимулюють підвищення артеріального тиску і провокують пошкодження серця та кровоносних судин.

При цьому те ж саме дослідження американських науковців показало: у людей, які їли м'ясо-гриль не частіше одного разу на тиждень, показники артеріального тиску були в нормі.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах