Останні новини
На Львівщині вперше за півстоліття для туристів відкриють замок "Золотої підкови" (ФОТО)Мінсоцполітики запустило «гарячу лінію» для скарг на незаконні субсидіїФільм «DZIDZIO Перший Раз» буде доступним для незрячих і нечуючих людейТепла більше не буде: на Україну насувається похолоданняВ Україні цьогоріч зріс врожай овочівУкраїну накриє магнітна буря«Укрзалізниця» анонсувала оновлені білі вагони та регулювання температури в купеНа Тернопільщині робітнику на підприємстві відірвало руку промисловим міксеромЧерез неправильне зберігання вакцин на Прикарпатті захворіли на кір 53 дитиниУ пункті пропуску «Грушів» затримали «нафаршироване» цигарками BMWНа Львівщині вантажівка зітнулась з маршруткою: є травмованіСупрун попередила українців про невидиму загрозу від телефонівУ Мостиському районі не розминувся мікроавтобус та мотоцикл: водій двоколісного отримав перелом нігНа Львівщині прогнозують туман, а до кінця тижня - приморозкиНа Львівщині 35-річний чоловік облаштував у своєму домогосподарстві нарколабораторіюЩо таке дефіцит калорій і як його застосовуватиПрогноз погоди на 18 жовтня: очікується майже літня спекаЯк проблеми із щитоподібною залозою впливають на здоров'яУ МОЗ заявили, що Україна отримала нову партію вакцин проти коруУ польському Лодзі п'яний 20-річний українець вчинив смертельну ДТПУряд відклав підвищення цін на газ до 27 жовтня
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Часте споживання м'яса-гриль провокує серцево-судинні захворювання, - науковці



Часте вживання м'яса на грилі збільшує ризики серцевих захворювань.

Такого висновку дійшли американські науковці, йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

Вони дослідили понад 100 тисяч людей. Зокрема, протягом 16 років стежили за показниками їхнього здоров’я та порівняли зі змінами в дієті та способі життя. Результати їх шокували. Виявилося, люди, які їли м'ясо на грилі не менше трьох разів на тиждень, на 17% частіше страждали від підвищення артеріального тиску.

Результати дослідження підтверджує й експеримент. Ніби-то приготування м’яса за високої температури сприяє утворенню в ньому шкідливих речовин, які стимулюють підвищення артеріального тиску і провокують пошкодження серця та кровоносних судин.

При цьому те ж саме дослідження американських науковців показало: у людей, які їли м'ясо-гриль не частіше одного разу на тиждень, показники артеріального тиску були в нормі.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах