Останні новини
На Україну чекає новий метеоудар: будьте обережні 17-21 серпняУ Старому Селі зіткнулися два мікроавтобуси: постраждав один водійУ Ходорові на Львівщині палав житловий будинок38-річний мешканець Сколівщини у важкому стані через укус зміїУ Миколаївському районі під час купання у водоймі потонув 38-річний чоловікПід Харковом троє дітей постраждали від укусів скаженого котаПротягом тижня у ДТП на Львівщині травмувалось дев’ятеро неповнолітніхВ «Укрзалізниці» розповіли, скільки вагонів оснащено кондиціонерамиЛьвівські прикордонники затримали велику партію контрабандних цигарокЗавтра в Україні без опадів, на півдні до +34°На Закарпатті пенсіонерка згоріла під час спалювання сухої травиРаніше судимі чоловік та дружина у Львові організували збут наркотиківПоліцейські вилучили у львів’янина арсенал зброїУ Харкові пенсіонер з розбитою пляшкою поранив у шию перехожогоУ Жовкві на Львівщині легковик збив 4-річного хлопчикаВ Україні за тиждень потонули понад 80 осібУ Дніпропетровській області знайшли схованку з боєприпасамиНа Львівщині чоловік у власному будинку зарізав жінкуНа Львівщині рибалка, закидаючи вудку зачепив електричні дроти: чоловік загинувДоба в ООС: 57 обстрілів, двоє пораненихНа Львівщині п’яний водій влетів у огорожу
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Часте споживання м'яса-гриль провокує серцево-судинні захворювання, - науковці



Часте вживання м'яса на грилі збільшує ризики серцевих захворювань.

Такого висновку дійшли американські науковці, йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

Вони дослідили понад 100 тисяч людей. Зокрема, протягом 16 років стежили за показниками їхнього здоров’я та порівняли зі змінами в дієті та способі життя. Результати їх шокували. Виявилося, люди, які їли м'ясо на грилі не менше трьох разів на тиждень, на 17% частіше страждали від підвищення артеріального тиску.

Результати дослідження підтверджує й експеримент. Ніби-то приготування м’яса за високої температури сприяє утворенню в ньому шкідливих речовин, які стимулюють підвищення артеріального тиску і провокують пошкодження серця та кровоносних судин.

При цьому те ж саме дослідження американських науковців показало: у людей, які їли м'ясо-гриль не частіше одного разу на тиждень, показники артеріального тиску були в нормі.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах