Останні новини
З початку року на кір захворіли понад 5 тисяч українців: МОЗ вкотре нагадує про щепленняМасштабна пожежа на олійному заводі «Майола» біля Львова (ВІДЕО)У Львові вчаділа сім’я з шести осіб. Серед постраждалих – троє дітейЗавтра в Україні потепліє, на заході місцями пройде дощЧерез велику кількість отруєнь чадним газом, у львівських будинках проведуть позапланові перевіркиУ Золочівському районі, що на Львівщині під час пожежі у будинку загинув чоловікУ Яворівському районі не розминулись легковик та мікроавтобус: внаслідок зіткнення водії отримали тілесні ушкодження (ФОТО)Завтра центр Львова буде без водиУ Львові патрульні затримали дві вантажівки з буком без документів (ФОТО)У Пустомитах згорів магазинЗавтра майже всю Україну накриють снігопади, на сході вночі температура до -14°Завтра на Львівщині обіцяють значну снiголавинну небезпекуУ Львові чадним газом отруїлася пенсіонеркаУ львівській квартирі виявили мертве подружжя54-річний львів'янин помер від важкої форми лептоспірозуУ «Шегинях» прикордонники знайшли в мікроавтобусі таблетки наркотичної діїМешканець Золочівщини загинув під час пожежі у власному будинкуНа Львівщині рятувальники знайшли заблукалу лижницюПід час пожежі на Турківщині серйозно постраждав чоловікБіля Бродів водій легковика збив 23-річного хлопцяУ Кам’янка-Бузькому районі, що на Львівщині «Таврія» на смерть збила пішохода
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Часте споживання м'яса-гриль провокує серцево-судинні захворювання, - науковці



Часте вживання м'яса на грилі збільшує ризики серцевих захворювань.

Такого висновку дійшли американські науковці, йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

Вони дослідили понад 100 тисяч людей. Зокрема, протягом 16 років стежили за показниками їхнього здоров’я та порівняли зі змінами в дієті та способі життя. Результати їх шокували. Виявилося, люди, які їли м'ясо на грилі не менше трьох разів на тиждень, на 17% частіше страждали від підвищення артеріального тиску.

Результати дослідження підтверджує й експеримент. Ніби-то приготування м’яса за високої температури сприяє утворенню в ньому шкідливих речовин, які стимулюють підвищення артеріального тиску і провокують пошкодження серця та кровоносних судин.

При цьому те ж саме дослідження американських науковців показало: у людей, які їли м'ясо-гриль не частіше одного разу на тиждень, показники артеріального тиску були в нормі.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах